4 καλοί τρόποι για να συνδεθούμε

Εάν, όπως ελπίζουμε, θέλετε να μαθαίνετε νέα για την εξέλιξη της προετοιμασίας του ΤΕDxAnogeia και όλα όσα ετοιμάζουμε, υπάρχουν μερικοί καλοί τρόποι να συνδεθείτε μαζί μας, ώστε να μην χάνετε καμία σημαντική πληροφορία.

image.jpg

 

Newsletter

Ο καλύτερος τρόπος σίγουρα, είναι να εγγραφείτε στο newsletter. Όλες οι πληροφορίες θα παραδίδονται στο inbox σας, ενώ παράλληλα, θα μοιραζόμαστε συνέχεια insights της προετοιμασίας. Υποσχόμαστε να μην γίνουμε κουραστικοί και να προσέχουμε ευλαβικά τα προσωπικά σας δεδομένα.

Facebook

Όσοι (σχεδόν όλοι δηλαδή) έχετε προφίλ στο Facebook μπορείτε να μας βρείτε στη σελίδα μας. Επειδή το facebook είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο και όπως είναι αναμενόμενο εκεί βρίσκονται και οι περισσότεροι φίλοι μας, οι αναρτήσεις μας είναι σαν δελτία τύπου. Είμαστε λιτοί και αυστηροί, χωρίς υπερβολές (LOL)!

Twitter

Στο Twitter είμαστε πιο χαλαροί και πιο ομιλητικοί. Το προτιμούμε για την αμεσότητά του και για την ταχύτητα στην επικοινωνία! Είναι επίσης το καταφύγιο της ομάδας των social media, όταν θέλει να αστειευτεί. Αν θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, το twitter είναι καλό μέρος για να αρχίσετε.

Instagram

 Από την αρχή έχουμε αποφασίσει ότι το feed του ΤΕDxAnogeia δεν θα είναι αυστηρά προσανατολισμένο στο event και την προετοιμασία, αλλά θα προσπαθήσουμε ειδικά αυτούς τους μήνες που το event είναι ακόμα σχετικά μακριά, να προβάλουμε τη δική μας αισθητική. Για αρχή έχουμε ξεκινήσει με βόλτες στο χωριό και τον Ψηλορείτη.  Αν λοιπόν σας αρέσουν οι εικόνες, το instagram είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης. Μπορείτε να μας βρείτε εδώ: @tedxanogeia

Τέλος -φυσικά- αυτή εδώ η ιστοσελίδα, είναι πάντα η μήτρα όλων των διαθέσιμων πληροφοριών για το ΤΕDxAnogeia. Eάν θέλετε να έχετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση μπορείτε να τη προσθέσετε στα bookmarks του browser!