Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων / Chess Club of Anogeia

Aυτό το workshop θα γίνει σε συνεργασία με τον εξαιρετικά δραστήριο Σκακιστικό Όμιλο Ανωγείων. Ένα σύλλογο που στα τρία μόλις χρόνια λειτουργίας του έχει κάνει το σκάκι κομμάτι της καθημερινότητας πολλών στα Ανώγεια. Αναπόφευκτα λοιπόν, το σκάκι θα έχει σημαντικό ρόλο και στο TEDx και για να ακριβολογούμε, θα είναι τόσο απαραίτητο για να μπείτε στο χώρο του Αγίου Υακίνθου, όσο και το εισιτήριο του event! Περισσότερες πληροφορίες, εν καιρώ...

About

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων ιδρύθηκε στα Ανώγεια τον Ιανουάριο του 2012 με στόχο την εισαγωγή και διάδοση του πνευματικού παιχνιδιού και της φιλοσοφίας που το συνοδεύει, στην περιοχή μας. Στην πορεία του μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να διοργανώσει 4 Διεθνή Σκακιστικά Τουρνουά στα Ανώγεια, ενταγμένα στο επίσημο καλεντάρι της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE). Παράλληλα το σωματείο διοργανώνει κάθε χρόνο το εσωτερικό του Πρωτάθλημα, ενώ συμμετέχει ανελλιπώς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την πρώτη του ομάδα, η οποία αποτελείτε σε ποσοστό 60% από παιδιά μικρότερα των 15 ετών.

 The Chess Club of Anogeia was founded at Anogeia on January 2012 to induct and spread the spiritual play and the philosophy of the game. Up to date the club has organised 4 International Chess tournaments at Anogeia, integrated to the official calendar of the World Chess Federation (FIDE). Furthermore, the club organizes his own championship every year, while participating every time into the Championship of the 3rd class with its first team, which is composed at its 60% by children younger than 15 year old.