Το ΤΕDxAnogeia αποκαλύφθηκε!

Light Your Way Up! Φώτισε τον δρόμο για την κορυφή σου. Όποια μορφή και αν έχει η κορυφή για σένα. Αυτό είναι το σύνθημα του ΤΕDxAnogeia, που αποκαλύφθηκε στην παρουσίαση του event, το Σάββατο 16/5 στην Αθήνα.

Ο Θωρ

Ο Θωρ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση του event από τα μέλη της ομάδας και την αποκάλυψη του slogan που θα μας συντροφεύσει στις κορυφές. Ο Δίας, ο Θωρ, οι Κουρήτες και οι Χαΐλάντερς, οι θεοί και οι μύθοι του βορρά και του νότου συναντιούνται στις κορυφές και μας βοηθούν να ξετυλίξουμε την ιστορία. 

ο υπευθυνοσ του design, kωστασ καπαροσ

ο υπευθυνοσ του design, kωστασ καπαροσ

Αμέσως μετά ο πρώτος καλεσμένος μας,  ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς -που αντί τοποθέτησης- πέρασε κατευθείαν στην συζήτηση με το κοινό, μίλησε για το ελληνικό τραγούδι και τις προκλήσεις που αυτό αντιμετωπίζει στην εποχή του διαδικτύου. 

Η συγγραφέας Μαρία Χρονιάρη, μας αφηγήθηκε τον τρόπο με τον οποίο αγάπησε τις λέξεις και συζήτησε για το βιβλίο και το διαδίκτυο που βοηθάει τις ιδέες να διαδοθούν. 

Τέλος, ο Τριαντάφυλλος Ξυλούρης, επιχειρηματίας και εμπνευστής του Quizdom που έσπασε το φράγμα του 1.000.000 downloads κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μας μίλησε για την μεθοδικότητα και τη εργατικότητα που πρέπει να συνοδεύει την ιδέα, για να έρθει η επιτυχία. 

Ο τριανταφυλλοσ ξυλουρησ

Ο τριανταφυλλοσ ξυλουρησ

image.jpg

Από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας στην Αθήνα που παρευρέθηκαν στο event και που το έκαναν τόσο ζωντανό με τη συμμετοχή τους στο διάλογο! Για μας πέρα από την αποκάλυψη του slogan η εκδήλωση στην Αθήνα αποτέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία! Είδαμε ξανά κάποιες αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα. Πλέον πατάμε καλύτερα στα πόδια μας και νιώθουμε πιο σίγουροι για την πρόκληση του καλοκαιριού. Πριν τα Ανώγεια όμως, θα κάνουμε μία ακόμα στάση… ;) 

image.jpg