Μια σπουδαία αρχή από το Ρέθυμνο

Το ΤΕDxAnogeia ξεκίνησε χθες από το Ρέθυμνο,  με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι του προς τις "Κορυφές", που είναι και το θέμα της διοργάνωσης. 

Τέσσερις εξαιρετικοί ομιλητές,
ο Γιάννης Παπαδάκης από την Αξό και το «Έναγρον»
ο Στράτος Μπερέτης, πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Ρεθύμνου,
ο Μιχάλης Βασιλάκης, πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού ομίλου Ρεθύμνου, και
η Πέπη Μπιρλιράκη, αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα τουρισμού,
τοποθετήθηκαν για όλα τα ζητήματα του τουρισμού και απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού.

Στράτος Μπερέτης, Πέπη Μπιρλιράκη, Γιάννης Παπαδάκης και Κώστα Ουρανός από την ομάδα του ΤΕDxAnogeia

Στράτος Μπερέτης, Πέπη Μπιρλιράκη, Γιάννης Παπαδάκης και Κώστα Ουρανός από την ομάδα του ΤΕDxAnogeia

Οι ερωτήσεις ήταν πολλές και η συζήτηση πολλή ζωντανή, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να κρατήσει αρκετά περισσότερο από ότι είχε αρχικά σχεδιαστεί.
Η γενική αίσθηση ήταν ότι, παρά τις καλές τελευταίες τουριστικές σεζόν, κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει, επειδή οι ελλείψεις είναι πολλές και τα περιθώρια βελτίωσης σημαντικά.
Το κοινό, νέοι άνθρωποι και φοιτητές στην πλειοψηφία τους, εξέφρασαν αρκετές φορές την αγωνία τους για το πως θα ενσωματωθούν καλύτερα και ταχύτερα στην αγορά εργασίας. 

Σε ότι αφορά το ΤΕDxAnogeia, η χθεσινή ημέρα ήταν το βάπτισμα του πυρός για εμάς και χαιρόμαστε που όλα πήγαν καλά. Όλοι είχαμε αρκετή αγωνία για το αν η δουλεία που κάνουμε όλους αυτούς τους μήνες, θα βγει προς τα έξω. Ήταν επίσης μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να τις διορθώσουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας στο Ρέθυμνο που συμμετείχαν και βοήθησαν ώστε το πρώτο μας event να εξελιχθεί τόσο καλά, και να τους δώσουμε ραντεβού στις «Κορυφές» μας, το καλοκαίρι στα Ανώγεια! Όσο για μας, επόμενη στάση: Αθήνα!