ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ΤΕDxAnogeia;

Το ΤΕDxAnogeia δεν είναι πολιτικό event, προφανώς όμως δεν είναι δυνατό να μείνει ανεπηρέαστο όταν η χώρα περνάει τόσο δύσκολες μέρες. Έτσι τις τελευταίες ημέρες, θεωρήσαμε άκομψο να συνεχίσουμε τις ανακοινώσεις, ομιλητών και workshops, σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Tαυτόχρονα ήταν αναγκαίο να συζητήσουμε μεταξύ μας και να ολοκληρώσουμε μια σειρά επαφών, ώστε να βεβαιωθούμε πως όλα είναι καλά. Ως εκ τουτού κάποια πράγματα στην προετοιμασία θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν κυρίως ως προς τους χρόνους. Παρόλα αυτά η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες, είναι να επιμένεις στην κανονικότητα. Από αύριο λοιπόν οι ανακοινώσεις αρχίζουν ξανά και ελπίζουμε όλα να εξελιχθούν ομαλά. Στο TEDx και φυσικά στη χώρα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια, δεν θα γίνουν διαθέσιμα στις 8 Ιουλίου όπως αρχικά είχαμε ανακοινώσει, αλλά λίγο αργότερα με πιθανότερη ημερομηνία την Δευτέρα 13 Ιουλίου. Ταυτόχρονα αποφασίσαμε ήδη να διαμορφώσουμε την τιμή τους, συνυπολογίζοντας τα νέα δεδομένα, χωρίς όμως αυτό να έχει καμία απολύτως επίπτωση στην συνολική εμπειρία, που θα προσφέρουμε σε όσους βρεθούν τον Αύγουστο στον Υάκινθο.

Ακόμα, παρά τις όποιες καθυστερήσεις προκύψουν στη συνεργασία μας προμηθευτές, έχουμε αρκετό χρόνο ώστε να μπορέσουμε να τις απορροφήσουμε χωρίς κόστος. Μην έχετε καμία αμφιβολία λοιπόν ότι το ΤΕDxAnogeia θα γίνει και θα είναι ξεχωριστό. Καλή αντάμωση στις Κορυφές!