Το TEDxAnogeia συμμετέχει στην πρώτη συνάντηση του World Human Forum

Το TEDxAnogeia, θα συμμετέχει στην πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία και τη διεξαγωγή του πρώτου World Human Forum, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 1-2 Απριλίου, στους Δελφούς. 

 Η συνάντηση, θα διεξαχθεί με τη μορφή σύσκεψης εργασίας, με στόχο και θέμα «Το όραμα για την οικοδόμηση του World Human Forum».

Το World Human Forum προσκαλεί ανθρώπους από ολόκληρη την υφήλιο που στοχάζονται και δρουν, να εξερευνήσουν και να ανταλλάξουν προτάσεις για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων και την ανάδειξη νέων ιδεών.

Η προσέγγισή του έχει ολιστικό χαρακτήρα, με την έννοια ότι υποδέχεται και ενσωματώνει ιδέες ανθρώπων που προέρχονται από εντελώς διαφορετικούς χώρους και επηρεάζουν άμεσα τη ζωή και την κοινωνία, αγγίζοντας ταυτόχρονα το μυαλό, το σώμα και την καρδιά του ανθρώπου.

Τα πιο φωτεινά μυαλά από το χώρο της φιλοσοφίας, της επιστήμης, της εκπαίδευσης και της οικονομικής ανάπτυξης θα ενώσουν τις πνευματικές τους δυνάμεις με καλλιτέχνες, πνευματικούς ηγέτες, αγρότες, παραγωγούς βιολογικής καλλιέργειας, κοινωνικούς επιχειρηματίες και άλλους δημιουργικούς φορείς αλλαγών που αναζητούν την επίτευξη ενός στόχου κοινού: να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους τους κατοίκους του πλανήτη.

Στην πρώτη συνάντηση του Φόρουμ, όπου θα συμμετέχουν οργανισμοί διεθνούς κύρους όπως, το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο στο Παρίσι, το Radial System και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, η παρουσία του TEDxAnogeia, αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή και ξεχωριστή σημασία.

Μάθετε περισσότερα:  http://worldhumanforum.earth